Atmoz 25 Years

Lieve Atmoz fans!

 

Na een bijzonder jaar staan we allemaal te trappelen om weer goed te kunnen feesten.
Atmoz Outdoor zat er dit jaar helaas niet in, maar dat maken we ruimschoots goed!

Want Atmoz bestaat 25 jaar en daar pakken we groots mee uit! Zo groot dat je erna vergeten bent wat je een jaar hebt moeten missen.

Blok 18 december in je agenda (misschien voor de zekerheid de ochtend erna ook) want we trekken naar het Klokgebouw en gaan nog harder knallen dan dat we ooit gedaan hebben!

 

Volg het Facebook evenement om volledig op de hoogte te blijven van start ticketverkoop, tijden, prijzen, line up, etc.

 

See you at Atmoz 25 Years!

TICKETS

TICKETS GAAN BINNENKORT IN DE VERKOOP

TICKETPRIJS
Early Bird: € 32,50
Normal Ticket: € 35,00
Late Bird: € 37,50
Prijzen zijn exclusief € 2,50 service fee

PROBLEMEN MET JE TICKET OF BETALING?
Kijk op https://support.cmtickets.com/nl

MOET IK MIJN KAARTJE UITPRINTEN?
Dat kan, maar dat hoeft niet per se. Je kunt de barcode op het kaartje ook vanaf het scherm van je telefoon laten scannen. Zorg er in dat geval wel voor dat je voldoende batterij hebt. Het gebeurt vaak genoeg dat er mensen met een lege telefoon aan de deur verschijnen, en hun kaartje dus niet kunnen tonen.

LINE UP

To be announced

 

INFORMATIE

DATUM EN TIJD

Atmoz 25 Years vindt plaats op 18 december 2021. Tijden worden binnenkort gecommuniceerd

LOCATIE

Atmoz 25 Years vindt plaats in het Klokgebouw Eindhoven:
Klokgebouw 50
5617 AB Eindhoven

TICKETS

To be announced

LEGITIMATIE

Minimumleeftijd om Atmoz 25 Years te mogen bezoeken is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem dus altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

PARKEREN

Direct naast het Klokgebouw is een ruime parkeergarage waar +/- 500 auto’s kunnen parkeren. Als je hier je auto parkeert, kun je binnen je uitrijkaart kopen voor € 8,-. Dit scheelt je, na afloop van het evenement, wachttijd bij de automaat. Ben dus slim en koop je uitrijkaart bij onze bonnenkassa. Koop ze wel op tijd want OP=OP.

GARDEROBE

Er zullen kluisjes aanwezig zijn tijdens Atmoz 25 Years

PINNEN

Bij de bonnenkassa kun je pinnen. We raden je echter aan voldoende cash geld mee te nemen omdat geldautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

PINNEN

Bij de bonnenkassa kun je pinnen. We raden je echter aan voldoende cash geld mee te nemen omdat geldautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

ROKEN

Het is niet toegestaan binnen te roken in het Klokgebouw. Rokers kunnen terecht in de speciaal hiervoor ingerichte rookruimte, deze is duidelijk aangegeven.

DRUGSBELEID

Minority Events conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Eindhoven. Dit is zero tolerance. Dat betekent dat geen enkele vorm van drugs is toegestaan. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd.

TOEGANG

To be announced